Za sve one koji obožavaju KISELI KUPUS A NEMAJU PODRUM!Ja imam rešenje kako ga pripremiti i očuvati!

Danas vam prezentujem jedan sasvim običan recept za pripremu kiselog kupusa. Ali i veliku pomoć onima koji ga obožavaju a nemaju ga gde smestiti.Mislim da će im se moje rešenje dopasti. Jednostavno lako i na dohvat ruke u ostavi. Nemojte ostati bez zdrave zimnice samo iz razloga što mislite da nemajući podrum nemožete naći rešenje.
NEMA TU NEKOG POSEBNOG RECEPTA JEDINO ŠTO VAM MOGU NAPOMENUTI DA NA 1kg. kupusa ide 1 puna supena kašika so.SVE OVO NARENDANO OSTAVITE DA ODSTOJI PAR SATI PA POSLAŽITE U TEGLE.Tegle nemojte zatvarati prvih 7 dana dok se ne završi vrenje.Zatim stavite poklopce i vi će te imati fenomenalnu i zdravu salatu ili kupus pripremljen za podvarak ili pitu.

Izvor: Kuhinja Valentina Mašković