Bugarska supa od pasulja sa piletinom, za 30 minuta! Nije recept, već nalaz, brzo ukusno! Bugarska kuhinja je poznata po jednostavnim i prefinjenim jelima. Bugarska supa je jedna od najukusnijih supa koje sam ikada jeo. Supa od pasulja sa piletinom, ovo je verovatno najbrži recept za supu koji sam ikad napravio. Supa sa pasuljem je uvek krepka i ukusna, ali supa sa piletinom je i zdrava.

Kako skuvati supu od pasulja, danas ću vam pokazati jedan od mojih omiljenih recepata. Pileća supa sa pasuljem, ovo je minimum vašeg vremena da pripremite ukusnu i zdravu večeru za svu svoju voljenu porodicu. Brzi recept za supu od pasulja za koji će svi tražiti još.

Recept i sastojci:

Sitno nasjeckajte 1 srednji luk.

Pržite 2 minute na srednjoj vatri.

100 grama slanine iseckati.

100 g praziluka sitno iseckati.

Narendajte 1 šargarepu.

Isjeckajte 2 stabljike celera.

Narežite 2 paradajza na kockice.

Iseckajte 2 čena belog luka i ljute papričice.

2 krompira srednje veličine narezana na kockice.

Pustite da se sve krčka ispod poklopca na laganoj vatri 10 minuta.

400 g fileta pilećeg buta, sitno iseckanog.

Sol, biber, paprika i začini za piletinu, dobro promešati.

Pržite 7 minuta na srednjoj vatri uz stalno mešanje.

dodati 300 g pasulja iz konzerve.

Lovorov list, 1,5 litara kipuće vode i kuhajte do 15 minuta.

Sitno nasjeckajte kopar. Dobar apetit. 5 litara kipuće vode i kuhajte do 15 minuta. Sitno nasjeckajte kopar. Dobar apetit. 5 litara kipuće vode i kuhajte do 15 minuta. Sitno nasjeckajte kopar.

 

Detalje pogledajte u videu:

Izvor:schnelllecker