Zaista jedan poseban recept za pripremu svetski poznatog jela. Da neko nemisli da sam ja sama dala naziv ovom jelu on se zaista zove Đavolji gulaš. Verovatno zbog posebne pripreme koja se razlikuje od drugih ili zbog ljutine. Verovatno postoji razlog,no nije ni bitno mogu vam reći da je fantastičnog ukusa i ko ga bar jednom pripremi neće lako zaboraviti taj opojni ukus. Pa krenimo sa receptom:

SASTOJCI
1kg. piletine
Marinada; suvi začin, so, 1 kašika balzamiko sirćeta, 2 kašike soja sosa, začinska crvena peprika, 1 kašičica čili sos.
1 prazi luk
3 crni luk
2-3 paprike
150gr. dimljene slanine
400gr. pečurke-šampinjoni
150ml. paradajz sos
200ml. belo vino
Začini:
So, biber, beo luk, crvena začinska paprika.

Detalje pripreme pogledajte u videu:

Izvor:KuhinjaValentinaMašković