Poslužite sa pečenim krompirom i sezonskom salatom.

Sastojci:

5 svinjskih šnicli (kare)
1 jaje
2 kašike kukuruznog skroba
1 ili 2 kašike putera
3 čena belog luka
1/2 kašičice kurkume
1/2 kašičice kari praha
1/2 kašičice tucane paprike
1,5 šolja pavlake za kuvanje
peršun

Priprema:

U meso dodajte jaje, skrob, pa posolite i pobiberite. Mešajte dok se sve dobro ne sjedini. U tiganju dobro zagrejte malo ulja, pa propržite šnicle, po 3-4 minuta sa obe strane. Izvadite meso i ostavite sa strane. U tiganj stavite puter, pa dodajte mleveni beli luk i posle minuta dodajte i začine. Posle minut, dva dodajte i pavlaku za kuvanje. Kada provri vratite meso i ostavite da se krčka još 5 minuta. Malo sosa prelijte preko mesa. Ukrasite secaknim peršunom.

Izvor:
Strong And Beyond