Neobični podvarak od Kineskog-Pekinškog kupusa. Mogu vam reći da ništa ukusnije u skorije vreme od jela na kašiku nisam probala. Pa za sve one koji nevole kiseo kupus koji ponekad zna da bude težak za one koji imaju slab želudac ovo je recept BR. 1. Zato nemojte zaobići a da ne isprobate ovo lagano a ukusno jelo.

SASTOJCI

2kg. kineski kupus
1 crni luk
1 šargarepa
500gr. paradajz sos
Biber, so, suvi začin, crvena začinska paprika.

SASTOJCI ZA ĆUFTICE
500gr. mleveno meso
1 crni luk
1 jaje
3 parčeta tost hleb
4-5 beli luk
Biber, so, suvi začin, crvena začinska paprika, čili u prahu,
U izdinstani kupus poređati ćuftice i zapeći u rerni na 200c./25-30min.

Detalje pripreme pogledajte u videu:

Izvor:KuhinjaValentinaMašković