Recept za bavarsku večeru! Rebarca sa kupusom kad biste znali kako je to ukusno! Bavarski recepti su uvek veoma ukusni i kalorični. Svako može da skuva onaj recept za večeru po kojoj će svi ostati siti i zadovoljni. Recept za rebra je toliko ukusan da će svi poželeti još.
Rebarca sa povrćem kuvana posebno, povrće se služi kao prilog i ovo je samo odličan recept za večeru. Jednostavan recept za večeru koji neće oduzeti puno vremena i truda, a rezultat će se svidjeti svima. Kako da skuvate večeru, danas ću vam pokazati recept za rebra iz pećnice od kojih će vam se sliniti. Glavna stvar je da kuvate sa ljubavlju.
Recept i sastojci:
Narežite 1 kg rebarca.
So, biber, paprika, Suneli hmelj i 100 ml meda.
50 ml soja sosa, 2 kašike dijen senfa, promešati i marinirati 30 minuta. kuvati 15 minuta.
Isjeckajte 4 srednja krompira.
Pecite rebra 10 minuta po strani na srednje jakoj vatri.
Isjeckajte 2 glavice luka. 100 g celera iseckati.
Narežite 300 g kupusa. Sve jedemo na srednjoj vatri.
Narendajte 1 šargarepu. Sitno nasjeckajte 1 papriku. Poklopite i ostavite da se sve krčka 15 minuta. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180°C 30 minuta. Dodati 3 čena belog luka. Posolite, romarin, dinstajte na laganoj vatri 10 minuta. Kopar sitno iseckati i dodati kad je spreman.
Detalje pripreme pogledajte u videu:
Izvor:schnelllecker