Ukusan recept za varivo od povrća sa mesom! Ovaj gulaš se služi samo u restoranima! Pirjano povrće je uvek zdravo i ukusno. Recept za meso sa povrćem, gotovo za samo 40 minuta. Svako može skuhati ukusan recept za dinstano povrće, glavna stvar je da postoje želje.

Kako kuhati gulaš, danas ću pokazati jednu od najpovoljnijih opcija, koja se često kuha u restoranima. Brzi recept za gulaš od mesa za koji ne treba puno vremena za pripremu. Jednostavan recept u jednoj posudi savršen za brzu večeru, potrebna je samo ljubav da se sve skuva.

Recept i sastojci:

Izrežite 1 glavicu luka.

100 g celera iseckati.

Isjeckajte 1 šargarepu.

4 krompira iseckana na kockice.

Sve pržite 10 minuta na srednjoj vatri.

preliti sa 1 litrom vode i kuvati 20 minuta.

Narežite 2 pileća filea na kockice.

Isjeckajte 1 praziluk.

Isjeckajte 1 papriku.

Narežite 100 g pečuraka.

Sitno nasjeckajte 1 čili i 4 češnja bijelog luka.

Pržite ispod poklopca na srednje jakoj vatri svakih 10 minuta.

Dodajte 2 kašike paradajz paste i promešajte.

Posolite, suhu papriku, ruzmarin i suneli hmelj, kuvajte 2 minuta. Kuvajte 15 minuta na srednjoj vatri.

 

Detalje pripreme pogledajte u videu:

Izvor:=schnelllecker