SASTOJCI:
550 g Skuvanog Krompira(slanog)
100 g Skuvane Sargarepe
300 g Skuvanog Graska
100 g Kiselih Krastavčića
100 g Luka
2 konzerve Tunjevine (iz jedne iscedite ulje)
100 g Posnog Majoneza
2 Masline
4 listića Rukole
Priprema:
Skuvajte krompir, šargarepe, grašak u slanoj vodi. Isecite krompir, luk, kisele krastavčiće i šargarepu na kockice. U veću činju za salate stavite krompir, pa jednu konzervu tunjevine sa uljem, a iz druge iscedite ulje, preko stavite grašak, pa premažite 50 g posnog majoneza. Preko rasporedite luk, pa opet premažite 50 g majoneza. U sredinu ravnomerno rasporedite šargarepu, a okolo krastavčiće. Preko šargarepa stavite 2 masline, koje ste isekli po sredini i 4 listića rukole.
Način pripreme možete pogledati u videu.
Izvor:
CooKing